Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

26-02-2021
J.H.Boon (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Ben bijzonder tevreden met de service en de inzet van de 2 monteurs die bij mij de veranda hebben voorzien van glazen schuifwanden.

26-02-2021
J.H.Boon (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Ben bijzonder tevreden met de service en de goede inzet van de 2 monteurs die
bij mij de veranda voorzien hebben van de glazen schuifwanden.

25-02-2021
Theo vd Velden (Son)
Prijs:
Kwaliteit:

Techn. specialist
Geen

24-02-2021
Theo (Oosterwolde)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
De jaloezieën zijn op maat besteld.
Pasvorm was perfect en de montage simpel. Heel erg tevreden met alles

24-02-2021
Luc Van Eeckhoudt (Kontich)
Prijs:
Kwaliteit:

2de levering zonnewering
Zonnewering perfect geleverd zoals verleden zomer, plaatsing is voor binnen 2 maanden maar verwacht dezelfde goede kwaliteit als verleden jaar.

22-02-2021
Almo-Service (Puurs)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken geleverd
De rolluiken werden op tijd geleverd en netjes verpakt.

21-02-2021
Verleden Filip (Ledegem)
Prijs:
Kwaliteit:

Het lakken van het product
Het rolluik is onbeschadigd aangekomen ,iets later dan aangekondigd op de website .We zullen dit maar aan Corona toeschrijven.Het materiaal is top .Het plaatsen ging zeer goed dankzij de filmpjes.Ik heb alleen een probleem met het feit dat het lakken van 21€ naar 49€ opgetrokken is ,en dit in 14 dagen tijd .Dit is erover!Dit is meer dan het dubbele.

21-02-2021
Mauroce Mouwen (Halsteren)
Prijs:
Kwaliteit:

2 perfecte rolluiken
Voor twee kleine ramen, een heel eenvoudige doe-het-zelf-klus, rolluiken hingen zo, alleen die koordopwinders.....dat kostte me meer tijd.

21-02-2021
Brands (Hulsberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens met zichtvenster
Zeer goed behandeld zeker nadat ik corona kreeg.
Prijs kwaliteit is goed.
Monteren is een koud kunstje.

21-02-2021
Sidmy (Dieren)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Netjes geleverd, eenvoudig te monteren, met YouTube instructies
Toppie

Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden