+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2715 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 272 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2715 beoordelingen)
15-11-2019
R Meijs (Cadier en Keer)
Prijs:
Kwaliteit:

Bovendaks zonnescherm
Het zonnescherm ziet er prima uit, echter van de montage firma Alu-reh heb ik geen hoge pet op. Zij zijn vertrokken zonder het doek goed af te stellen. Ik heb dit gemeld, ze hebben gereageerd, maar nu een week later heb ik nog niets meer van hun gehoord.

14-11-2019
Erwin Tax (Wernhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik dakkapel
Goede duidelijke website geeft de aanleiding tot bestellen

13-11-2019
Van Enck (Zutphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie screens
Keurige bezorging

13-11-2019
Van Enck (ZUTPHEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie screens
Keurige bezorging

13-11-2019
Jurgen (Tessenderlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs kwaliteit top
Perfecte service

12-11-2019
Joep Peters (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed in prijs, kwaliteit en levering.
Gewoon goed. Ik moet nog meer rolluiken plaatsen. Ik ga het weer zo doen!

12-11-2019
Tim ('s-Hertogenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs kwaliteit
Perfecte Rolluiken snel op maat. Jammer dat bij ophalen het lang duurt voor er iemand komt. En er niet geholpen wordt bij inladen. Dit kan een verbeterpunt zijn verder keurig.

11-11-2019
Jan (Kampen)
Prijs:
Kwaliteit:

Twee rolluiken
Twee rolluiken op maat besteld bij JVS, levering was keurig in het aangegeven tijdsbestek en zelfs een melding per sms voor aflevering. De aflevering zelf ging net als de pin betaling snel. Plaatsing van de rolluiken was ook zeer goed te doen, de steiger stond er nog dus in een ruime middag waren de beiden rolluiken geplaatst. Een groot pluspunt aan JVS is dat de kabel aan het rolluik ook langer kan dan de standaard aanbieders. In ons geval was een 10m kabel een uitkomst!

11-11-2019
Angelo (Middelburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende service
Uitstekende service en je hoeft niet heel de dag te wachten op de bestelling. Een half uur voor de bezorging krijg je een bericht. Heel fijn!

11-11-2019
Guus van Huijgevoort (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Super rolluik
Snel klaar en voldoet prima

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 272 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2715 beoordelingen)
Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden