Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-05-2021
Bert (Vianen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens en rolluiken
Makkelijk zelf samen te stellen en maatvoering/kwaliteit is goed.

Alleen het belletje bij de afhaalbalie kan beter, geen idee of ze je gehoord hebben. Dus dan maar een paar keer gedrukt.

07-05-2021
Dombrecht (Breskens)
Prijs:
Kwaliteit:

Dr
Vlotte levering

07-05-2021
Evertjan (Hardenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Super tevreden, snelle levering!

06-05-2021
Johan Ketting (Lelystad)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Zeer tevreden met mijn geleverde zonnescherm

06-05-2021
Kramer (Wieringerwaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezien
Super tevreden! Ga er zeker nog meer bij jullie bestellen.

06-05-2021
Erwin Beentjes (Beverwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Plissé hordeuren
Prima geholpen met het bepalen van 2 matzwarte plissé hordeuren. Snelle levertijd en kwaliteit is top.
Goede communicatie als ik een vraag had

06-05-2021
Edwin (Zeeland)
Prijs:
Kwaliteit:

Degelijk product, snel beschikbaar
Vorig jaar 2 screens besteld, zeer tevreden, dus nu 2 screens besteld voor de andere kant van de woning

05-05-2021
Joop (Ottersum)
Prijs:
Kwaliteit:

De Heer
Alles goed, de website is duidelijk, prima van kwaliteit, en vooral de goedkoopste van Nederland, dik tevreden en aan te bevelen.

05-05-2021
Martijn (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed verpakt, binnen de afspraak geleverd. Vriendelijke bezorger.
Opgegeven maten kloppen 100%, basis motorinstellingen waren al ingeregeld. Dikke duim. Volgende keer bestellen we hier weer.

03-05-2021
Dirk Sonck (NINOVE)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed verpakt, binnen de afspraak geleverd. Vriendelijke bezorger.
Doordat ik de geleiders te lang had gemeten , moest ik deze inkorten. Het herinstellen van het eindpunt verliep vlot met de online handleiding.
Ziet er degelijk uit, nu afwachten wat wind, regen en storm met de luiken doen. Tot nu toe een tevreden klant.

Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden