Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

04-12-2020
Jeroen verhelst (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super tevreden
Op twee lastige erkers zijn rolluiken geplaatst. Het waren geen gemakelijk te plaatsen rolluiken. Monteurs kwamen eerst inmeten, zij hadden zeer goede tips en adviezen. Plaatsing is vrij snel ingepland. Plaatsing zeer goed. De prijs zeer gunstig, niet goedkoper gevonden ( heroal met somfy motor ) . Jvs is zeer aan te raden

04-12-2020
Liefting (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

2 knikarm zonneschermen
Jullie krijgen de maximale score. Van bestellen tot aan het plaatsen goede communicatie. Ga zo door

04-12-2020
Liefting (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

2 knikarm zonneschermen
We hebben 2 zonneschermen laten plaatsen eind november.
Ziet er super mooi uit. Kwalitatief goede kwaliteit.
Vriendelijk personeel die de gemaakte afspraken na kwamen.
Heel erg tevreden en nu hopen op mooie zomers.

Bedankt JVS

04-12-2020
Zardoni (Den haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Malibu semi casette
Wij zijn tevrede over de montage.maar over de vouwen van het doek zijn we niet tevreden.wij zijn bang met het sluiten van het doek dat er slijt plekken komen.

04-12-2020
Koos Schouten (Barendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Rolluiken keurig op de afgesproken datum geleverd. Goed verpakt. Alles compleet. Een lamel van één rolluik was iets verbogen. Deze recht kunnen buigen waardoor het rolluik wel uit kon rollen.

03-12-2020
L. Resoort (Oud-Beijerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieen
Levering mooi op tijd, goede kwaliteit en prijs

03-12-2020
Anton van Tilborgh (Sprang-Capelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden
Wij hebben 2 rolluiken besteld om in ons magazijn spullen achter op te bergen.
De schermen voldoen aan onze verwachting. We werden correct behandeld toen we belden met en vraag. Over het verloop van bestellen tot leveren wordt op de website goed gecommuniceerd. En het afleveren was keurig, er werd gecommuniceerd via een app en mail, de chauffeur correct op de afgesproken tijd aanwezig.

Een compliment.

03-12-2020
Cristy (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex 50 mm
Prachtige luxaflex, mooie antraciete kleur. Snelle bezorging

02-12-2020
Peter (Linter)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluikblad
Nieuwe aluminium rolluikbladen besteld om oude pvc rolluiken met hagelschade te vervangen . alles was geleverd volgens opgegeven maten en netjes ingepakt

02-12-2020
HCE (Bussum)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima knikarmscherm . Goede prijs
Bij bezoek aan de showroom keurig te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord. Bestelling via de site simpel en duidelijk. Levertijd volgens opgave. Prima bedrijf.

Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden