+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2267 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 227 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2267 beoordelingen)
07-03-2016
H.g.schmidt
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zelf afgehaald zeer tevreden over de service goede kwaliteit en prijs zal JvS zeker aanbevelen
Montage door ervaren monteur
deze was ook zeer tevreden over de kwaliteit

04-03-2016
J.A. Kremer
Prijs:
Kwaliteit:

Super tevreden over deze bestelling!!!
Als "aspirant"rolluik koper (monteur) had ik aanvankelijk me bedenkingen om zon product via het internet te bestellen. Eerlijk is vanaf de bestelling was alles duidelijk en de order werd keurig op tijd geleverd (bezorgd). Ook de montage was een fluitje van een cent mede door de duidelijk instructie videos en handleiding. Voor mij zeker een aanrader en zal ook mijn volgende rolluiken bij JvS bestellen.

03-03-2016
A.Wensink Alblasserdam
Prijs:
Kwaliteit:

SUPER EN PERFECT
1 maart rolluiken en zonnescherm laten monteren.het ziet er goed mooi en strak uit
Edwin lubbersen super bedankt
voor de montage
Prijs kwaliteit en service is gewoon super
JVS en Edwin bedankt

02-03-2016
Ivan de sutter (Muizen België)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanbevolen winkel
Rolluik besteld en kort daarna zelf afgehaald in de winkel. Zeer vriendelijke ontvangst en kennismaking in toonzaal met andere producten tegen aantrekkelijke prijzen. Rolluik makkelijk zelf geïnstalleerd en zeer tevreden. Warm aanbevolen.

02-03-2016
Ivan de sutter - Muizen België
Prijs:
Kwaliteit:

Aanbevolen winkel
Rolluik besteld en kort daarna zelf afgehaald in de winkel. Zeer vriendelijke ontvangst en kennismaking in toonzaal met andere producten tegen aantrekkelijke prijzen. Rolluik makkelijk zelf geïnstalleerd en zeer tevreden. Warm aanbevolen.

26-02-2016
T.J. Strien Benschop
Prijs:
Kwaliteit:

TOP
Zeer duidelijke en uitgebreide informatie op de site. Ook offerte via de mail mogelijk.
Snelle reactie en snelle levering. Goed en goedkoop!!!!!

06-02-2016
Richard van der Gouw. Goirle
Prijs:
Kwaliteit:

Spot goedkoop
Heb 3 rolluiken gekocht 2 grote met electrische bediening en een kleine met band.zelf gemonteerd wat goed te doen is.voor de prijs wat ik voor deze drie heb betaald had ik er normaal maar een inclusief gehangen.als je vragen heb word het je goed uitgelegd en daarbijstaat er op hun site hoe je een rolluik moet monteren.ben zeer ttevreden.heb voor huismerk gekozen en daar valt niets om op te merken.zal het zeker aanbevelen aan andere mensen.

30-01-2016
Jean-paul Almere
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Uitleg voor montage goed en ook de levering super, ik heb er 1 gekocht en later een 2e

11-01-2016
Borst (Nieuw-Lekkerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect!
3 jaar geleden een aantal rolluiken gekocht en nu nog een erbij. Echt perfect voor geluid en temperatuur isolatie en ook nog eens aarde donker als ze dicht zijn. Na levering hadden wij nog een vraag en binnen een half uur hadden we netjes en duidelijk antwoord. Dus wat onze ervaring betreft zeer goed in service, prijs en kwaliteit

30-12-2015
Fam. Cruijsen Gassel
Prijs:
Kwaliteit:

Beste aankoop 2015
Terugkijkend op 2015 kunnen we stellen dat de rolluiken de beste aankoop over 2015 is.
Comfort verhogend. 5 stuks rolluiken gekocht.
Precies gemeten, de dakgoot voor de zekerheid nog 1 cm verhoogd. Alles op de millimeter gemaakt en het paste precies.Vooraf goed advies en goede en snelle levering. Helemaal tevreden

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 227 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2267 beoordelingen)
Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden