+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3229 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 323 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3229 beoordelingen)
24-05-2020
Droomers (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product maar erge lange wachttijden bij afhalen!
Goed product en makkelijk te bestellen.
Echter is het erg lastig om producten af te halen! Een half uur tot 3 kwartier wachten tot iemand je komt helpen is schijnbaar heel normaal.. Dat heb ik daar al meerdere keren meegemaakt

24-05-2020
R. Wolfert (Pijnacker)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed!
Prijs/kwaliteit goed. Zelf gemonteerd maar goed te doen. Zo als het nu lijkt prima kwaliteit. Waar voor je geld.

23-05-2020
Peter Z*nnevijlle (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

3 Screens
Keurig op tijd, door een enthousiaste bezorger, afgeleverd. Solide verpakking en de kwaliteit is uitstekend. After sales zijn goed geregeld, ik had een kleine vraag en kreeg per omgaande antwoord. Kortom "tevreden klant",

23-05-2020
Eric (Amstelveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Precies zoals besteld
Wel jammer dat je opgeeft per ruimte maar op de verpakkingen deze niet zijn te vinden
Moest alles nu uitzoeken met eigen lijsten

23-05-2020
Carmen Lampe (Schoondijke)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bedrijf
Rolluiken besteld.
Zeer vriendelijke en professioneel geholpen. Fijn contact en snel geïnstalleerd.
Rolluiken zijn van goede prijs kwaliteit verhouding.Echt zeer tevreden. Beveel iedereen dit bedrijf aan.

23-05-2020
A.R.M. van den Nieuwendijk (Noordwijkerhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Los zonneschermdoek en volant online besteld. Prima via duidelijke instructie. Levertijd zoals aangegeven op de site. Had alles zo voor elkaar en geniet weer van ons scherm

23-05-2020
P.veldman (Beilen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor tuindeuren
Zelf geplaatst ging perfekt via montage leptop

23-05-2020
Barry van de Rijdt (Liempde)
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluik
Twee rolluiken online besteld en zelf afgehaald.
Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

23-05-2020
Marga (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima service, alles stond klaar toen we het op kwamen halen. Niet al te moeilijk om de rolluiken op te hangen en we hebben er erg veel plezier van!

22-05-2020
Marga (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima service, alles stond klaar toen we het op kwamen halen. Niet al te moeilijk om de rolluiken op te hangen en we hebben er erg veel plezier van!

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 323 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3229 beoordelingen)
Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden