+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2176 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Garagedeur-discount.com en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 218 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2176 beoordelingen)
04-05-2019
J. Zandvliet (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik via internet besteld en op beloofde datum en tijd afgeleverd. Rolluik zelf bevestigd. Simpel en van goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee.

04-05-2019
Verhasselt chris (Oostwinkel belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie zonneschermen
Plaatsing verliep vlot maar je moet met 3 mannen zijn. De uitleg op de website over de Somfy afstandsbediening kan beter. Zo heb ik nergens uitleg gevonden over hoe beide zonneschermen te bedienen zijn met 1 knop op de afstandsbediening. Heb mij kunnen behelpen met de uitleg die ik gevonden heb bij de concurrentie. De bijgeleverde stekkers zijn hier in Belgie niet te gebruiken omdat hier gewerkt wordt met een aardingspin.
Vlotte en correcte levering en ... een tevreden klant.
Ik zend jullie 2 fotos per mail

04-05-2019
Beljaars (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Top zonnescherm
Fijn elektrisch zonnescherm!
Werd prima gemonteerd en de oude gedemonteerd door een aardig echtpaar.
Ik hoop dat we er weer 20 jaar mee mogen doen

03-05-2019
Rob Boekelaar (Zaandam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed geregeld
Monteur kwam in de ochtend ipv middag. Gelukkig kwamen we net thuis toe hij voor de deur stond. Scherm hing vlot op zijn plek. Erg tevreden.

03-05-2019
Fon Wolkers (Badhoevedorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer goed, goede prijskwaliteit, snel leverbaar en perfect geplaatst.

03-05-2019
Tuymans (Westmallle (B))
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer mooi zonnescherm
Zeer mooi en efficient gemakkelijk zelf te plaatsen
Ik ben er blij mee

03-05-2019
Peter van Kordelaar (RIJEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Peter
Goed geholpen op de vestiging.
Snelle levering. De screens zijn goed afgewerkt en pasten prima. De klemblokjes zijn een mooie oplossing voor het onzichtbaar bevestigen, maar waren in mijn geval op een oneffen muur moeilijk te gebruiken.

02-05-2019
Wendy Velthuizen (Zeist)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Zeer tevreden over het scherm, alleen het bezorgen werd door 1 man gedaan, mijn vrouw moest mee helpen dat was iets te zwaar voor haar

30-04-2019
B van Amelsvoort (Zwijndrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Screen ziet er strak en netjes afgewerkt uit en sluit goed aan

30-04-2019
Jan (Barendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Bestellen ging erg makkelijk. Levering was binnen korte tijd. Alles klopte en paste prima. Zijn zeer tevreden.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 218 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2176 beoordelingen)
Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden