Home > Garagedeuren Discount - De allergrootste garagedeuren discounter van Nederland!

Garagedeuren Discount - De allergrootste garagedeuren discounter van Nederland!

Een garagedeur is een essentieel onderdeel van uw woning als het gaat om het beveiligen en isoleren van de woning. Met een hoge kwaliteit garagedeur kunt u veel geld besparen op uw energierekening en het vertragen van inbrekers die via de garage binnen proberen te komen. Bij garagedeur-discount.com hebben we verschillende soorten modellen en typen garagedeuren in ons assortiment.

De volgende modellen garagedeuren en typen panelen zitten in ons assortiment:

Modellen garagedeuren:

1. Garagedeur vlak paneel K2RCS (Glad)
2. Garagedeur 2 stroken paneel K2RS (Houtnerf)
3. Garagedeur 2 stroken paneel K2RSS (Glad)
4. Garagedeur 5 stroken paneel K2RC (Houtnerf)
5. Garagedeur 5 stroken paneel K2RCS (Glad)
6. Garagedeur cassette paneel (Houtnerf)

Typen panelen:

Vlak paneel

De garagedeur zonder geperste ribben is elegant en eenvoudig. Een vlak paneel kan perfect worden gecombineerd met diverse geveluiterlijken. De stijl van deze poort wordt tevens benadrukt door zijn aanvullende decoratiedetails.

De haast onbeperkte afwerkingsmogelijkheden stellen u in staat om innovatieve en unieke oplossingen uit te werken. Onze segmentpoorten passen bij diverse soorten garages en verschillende toegangsbreedten, inclusief dubbele garages. De hoge afwerkingsstandaard van onze producten staat garant voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak alsmede voor een perfecte warmte-isolatie.

Garagedeur 2 stroken (met houtnerf K2RS)

De garagedeur met brede persing is een model dat zowel in klassieke als moderne huizen aangetroffen wordt. Het is een interessant alternatief voor smalle persingen.

Garagedeur 5 stroken (met houfnerf K2RC)

De garagedeur met smalle persing is een populair model dat past bij huizen in diverse stijlen. Een van de troeven van deze persing is de goede prijs-kwaliteit verhouding (lage prijs hoge kwaliteit).

Garagedeur cassette paneel met houtnerf

Het cassettemodel is geschikt voor wie houdt van de charme en de warmte van traditionele en rustieke huizen. Wij bieden u persingsopties in twee varianten met lange cassettes.

Wat kost een garagedeur?

Na alle bovenstaande informatie te hebben gelezen heeft u nu een idee welke mogelijkheden er zijn bij garagedeur-discount. Maar nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoeveel deze garagedeuren kosten. Bij garagedeur-discount heeft u al een garagedeur vanaf €696. Na het kiezen van de juiste maten en de soort garagedeur heeft krijgt u ook nog keuzes in onze configurator met betrekking tot bediening, kleur en nog veel meer.

Heeft u interesse in een garagedeur? Klik dan op de knop en ontdek zelf al onze producten.

Op zoek naar garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.garagedeur-discount.com
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden